Over Raymond Dassen Interieurarchitecten

Raymond Dassen interieurarchitecten houd zich bezig met de vormgeving van uw leefomgeving, het inrichten van woningen, kantoren en projecten in de gezondheidszorg. Een advies beginnen wij met goed luisteren. Dit is wellicht de eerste maar ook de belangrijkste stap in een passend interieurontwerp.

Wij streven naar tijdloze vormgeving.

De door ons speciaal ontworpen interieurs geven een meerwaarde aan de beleving en de gebruikerskwaliteit van uw directe omgeving. Er moet gekozen worden uit materialen, kleuren, meubilair, verlichting etc. Het aanbod hiervan is op dit moment zeer groot. Wij maken hierin samen met u keuzes. Maar een logische en functionele routing en indeling zijn minstens zo belangrijk. Indien noodzakelijk nemen wij ook de bouwkundige aanpassingen voor onze rekening.

Wij zien het ontwerpen van tuinen zowel in vorm en materialisering als verlengde van het interieur en/of de architectuur van de woning of gebouw. In nauw overleg met een beplantingsdeskundige zoeken wij de geschikte beplanting uit, passend bij het tuinontwerp. Wij overzien en coördineren het hele proces en bewaken voor u het budget.